Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.11.2023.

14:21

Lazarević: Efes je prilika za pozitivan rezultat VIDEO

Košarkaš Crvene zvezde govorio je za medije pred utakmicu 11 kola Evrolige protiv Anadolu Efesa.

Izvor: B92

Autor:B92

Lazarević: Efes je prilika za pozitivan rezultat VIDEO
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crveno-beli ovaj meč dočekuju sa učinkom 3/7, dok Efes ima polovičan učinak od po pet pobeda i poraza i nalazi se na 11. mestu na tabeli Evrolige.

"Kao što ste i sami rekli, važna utakmica u Evroligi za nas, igramo pred domaćom publikom na domaćem terenu. U zadnje vreme od Fenerbahčea nismo imali pozitivan rezultat u Evroligi, međutim mislim da je sutra prava prilika, imali smo dobru utakmicu u Novom Mestu i smatram da su se pojedini igrači podigli na toj utakmici i da smo svi ušli u dobar ritam, što je neka dobra uvertira pred sutrašnju utakmicu", rekao je Lazarević.

S obzirom da ste na učinku 3/7 da li nailazi poslednji voz za plasman u top osam.

"Pa nije sad da razmišljamo o tome idemo od utakmice do utakmice, tako da nam je bitna ova sledeća, tako ćemo i posle nje razmišljati o sledećoj, o tom potom polako".

U odsustvu Lazića i Hange zadužen si za protivničke bekove, a Efes je pun dobrih igrača na tim pozicijama.

"Jeste, pa nema šta. Sigurno da ću imati zadatak, tačno za koga ne znam, svakako sam spreman ko god to bude, tako da opet kažem sutra je utakmica pa kad počne i kad se podbaci lopta ćemo razmišljati o tome".

Dobro partija u Novom Mestu - bez promašaja.

"Da, pa super bila je dobro napadčki utakmica, ništa mnogo bitno, bitno je da smo pobedili i to nam znači za samopouzdanje, ali idemo dalje. Pa dobro, da li sam namestio ruku ili ne, tako je izgledalo tad ali dobro, bilo je dobro", smatra košarkaš crveno-belih.

Da li si se prilagodio na nove principe kod novog trenera.

"Već neko vreme smo zejedno, od nas se očekuje da se prilagodimo,kako vreme prolazi tako je lakše mislim da se sve više kapiramo", rekao je Lazarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu