Nova vest
Košarka

Sreda, 21.09.2022.

12:15

Slovenci odgovorili na optužbe o pijančenju na EP

Posle informacija da su slovenački košarkaši uoči četvrtfinala Evrobasketa protiv Poljske proveli u provodu do pet ujutru, oglasio se tamošnji Savez.

Izvor: SS

Autor: SS

Slovenci odgovorili na optužbe o pijančenju na EP
Foto: Profimedia/Soeren Stache/dpa

Košarkaški savez Slovenije reagovao je na informacije koje su se pojavile u javnosti i teksta koji je objavio "bhbasket.ba".

Navodno su neki od igrača izašli na parket mamurni, a krivce tražili u sudijama, a reakcija je bila kratka i jasna.

"Mi u Košarkaškom savezu Slovenije se ne bavimo ovakvim neistinitim i zlonamernim optužbama i čak ih ne komentarišemo",
naveli su ljudi iz ove organizacije za slovenački “Žurnal24”.

Ovako je glasio tekst koji je "optužio" Slovence da su se previše opustili pred eliminacioni meč u četvrtfinalu protiv Poljaka.

"Mamurni od pića i ića, Zmajčeki su izašli na megdan 'napaljenoj' i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Provelo su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na pres-konfenrenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga, jer je dobro znao šta su napravili samo 15-ak sati pre veoma bite utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je reč", stoji u tekstu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve