Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.09.2022.

09:30

Poraz Srbije odjeknuo do Amerike: "Jokić će tek sada da "pop**di"

O krahu Srbije na Evropskom prvenstvu u Berlinu priča se i izvan "starog kontinenta", budući da u svojim redovima ima dvostrukog uzastopnog MVP-ja NBA lige.

Izvor: SS

Autor: SS

Poraz Srbije odjeknuo do Amerike:
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nikola Jokić bio je centralna tema američkih medija nakon teškog poraza od Italije i eliminacije sa šampionata, a stigle su i reči podrške "orlovima" od strane novinara "DNVR Nagetsa".

"Našim novim prijateljima tamo daleko, nadamo se da ćete ostati uz nas. Bićemo pet put uživo svake nedelje, posle svake utakmice Nagetsa, bilo da pobede ili izgube. Mnogo toga o Jokiću će vam stići od nas. Idemo napred – zajedno", napisali su novinari “DNVR Nagetsa”.

Novinar Brendan Vogt je izneo sopstveni loš osećaj nakon poraza Srbije rezultatom 94:86.

"Kapa dole Italiji. Osećam se bolesno zbog Srbije. Ovo je njima (Srbima) jako značajno, a kada vide Jokića u onom dresu, to im je bitnije nego što mi možemo da shvatimo. Bilo je ovo teško gledati".

Najzanimljiviji komentar imao je poznati američki jutjuber "Svajp" koji se osvrnuo na lošu i dobru stranu ispadanja Srbije sa Evrobasketa.

"Loša stvar: Srbija je izgubila kao favorit, neće osvojiti turnir, a meni je žao mojih Srba. Dobra strana: Jokić je bolji nego što je ikada bio, i sada će da popi*** zbog poraza u NBA i Evrobasketu jer nije imao dovoljnu podršku. Sezona koja sledi će biti luda", stoji u njegovoj objavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve