Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.08.2022.

12:00

Bolji ste od Karija, Itudisa, Atamana? "Virtuelni selektor" čeka da to i pokažete

U Srbiji se svi razumeju u sve, a posebno u sport. Nije ni čudo – imamo sedam miliona selektora.

Izvor: B92

Autor:B92

Bolji ste od Karija, Itudisa, Atamana?
Foto: Profimedia

E pa, dragi selektori, sportska redakcija B92.net nudi vam priliku da pokažete koliko ste zaista dobri.

Ako mislite da ste bolji od Karija, Itudisa, Atamana, Skariola, drugara iz kraja, onog lika što vas godinama nervira u komentarima... Na pravom ste mestu.

I tokom ovogodišnjeg Evrobasketa na stranicama B92.net imaćete priliku da budete i vi "Virtuelni selektor" by Joker Guarana.

Igra nije komplikovana, ne zahteva previše vašeg vremena a i ne morate biti trenerski mag da biste se u njoj oprobali.

Sve što vam treba je da vam se na vreme "javi" da li loptu u ruke dati Jokiću, Dončiću, Janisu... Ili se možda više isplati nadati se da će Adam Hanga, Saša Vezenkov i Di Bost završavati svaki napad svojih ekipa.

Da takmičenje bude uzbudljivije pobrinula se Joker Guarana, sponzor B92.net Evrobasket specijala. Najbolji takmičari dobiće pakete Joker Guarana proizvoda, Joker dresove...

Predstojeći Evrobasket biće jedan od najjačih u novijoj istoriji, uz učešće najvećih evropskih košarkaških zvezda i sa trećinom reprezentacija koje se nadaju barem borbi za medalju.

Mečevi će se igrati između 1. i 18. septembra a sve informacije sa Evrobasketa moći ćete da čitate u našem specijalu već od danas.

A pre nego što sudija podbaci prvu loptu na utakmici Španija – Bugarska, kojom se i otvara turnir, napravite i vi svoju ekipu i pokažite koliko ste dobar "Virtuelni selektor".

Samo jedno upozorenje na bitnu stvar na koju nismo mogli da utičemo!


Ekipe će zvanične sastave objaviti najkasnije 48 časova pre prve utakmice, tako da su u konkurenciji i igrači sa širokog spiska, pa dobro analizirajte da li će se pojedina imena naći i na konačnoj listi igrača na Evrobasketu.

Pravila takmičenja pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve