Nova vest
Košarka

Subota, 23.09.2017.

14:30

B92 Virtuelni selektor: Jovan najbolji u 'zemlji selektora'

Redakciju B92.net posetio je Jovan Bendić, pobednik naše igrice Virtualni selektor, koji je na poklon dobio dres reprezentacije Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

B92 Virtuelni selektor: Jovan najbolji u 'zemlji selektora'
B92

Jovan je za samo jedan poen pobedio drugoplasiranog Miloša Mladenovića i time odneo pobedu u 'Selektoru' i dobio dres srpskog nacionalnog tima.

Dečko iz Smedereva rekao je nas da je iskusan u igranju "Fantazija" i da je pre osvajao razne nagrade na drugim takmičenjima.

"Igram često fantazije i bio sam veoma uspešan, osvajao sam brojne nagrade", rekao je Jovan, a potom i dodao da nikada pre nije bio ovoliko uspešan u Virteulnom selektoru.

"Igrao sam par puta Virtuelni Selektor, ali nijednom nisam bio ovako uspešan", dodao je Jovan.

Kada je reč o taktici, Bendić nam je kazao da je cilj bio da mu igrači ostanu igri što je više moguće, jer u 'Selektoru' ne postoje izmene. Ono što je izdvaja kao kuriozitet jeste da je Jovan ima čak tri tima u prvih deset.

"Ideja je bila da igrači što više ostanu u konkurenciji. Pola sata sam imao da sklopim timove i sva tri su u vrhu. Tri u prvih deset", rekao je Bendić.

Takođe, on je priznao da je imao dosta sreće jer je poslednjeg dana gubio, ali ga je spasio Gasol koji je odigrao odlično za treće mesto.

"Poslednjeg dana sam gubio, ali me je Gasol izvukao", kazao je Jovan.

Pored Virtuelnog selektora, sa Jovanom smo popričali i o drugim stvarima, poput toga kako je to raditi na sajtu i kako je funkcionisala igrica.

Zahvaljujemo se Jovanu Bendiću i svim ostalim takmičarima što su učestvovali u Virtuelnom selektoru za Evrobasket 2017. godine.

Do narednog druženja,

Vaš B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve