Nova vest
Tenis

Petak, 26.01.2018.

13:00

Đoković tražio "lekcije" od najvećeg zabavljača u tenisu

Mansur Bahrami, najveći zabavljač u svetu tenisa, veliki je fan Novaka Đokovića i otkrio je da će mu pokazati neke od trikova kada budu zajedno trenirali.

Izvor: B92

Autor:B92

Đoković tražio
Photo by Jordan Mansfield/Getty Images

Posle ispadanja Đokovića u četvrtoj rundi Australijan opena prošlo je nekoliko dana i Bahrami nam je, želeći da podigne atmosferu, ispričao zanimljivu priču od pre nekoliko godina.

Od našeg specijalnog izveštača iz Melburna Nikole Đukića.

"Kada je bio prvi na svetu, prišao mi je i rekao: 'Mansur, gledao sam video klipove sa tvojim potezima i oduševljen sam. Nadam se da ti neće smetati ako pokušam neke od tvojih trikova'. Odgovorio sam mu da su takve reči, koje dolaze iz njegovih usta, velika čast za mene. Slobodno može da pokuša sve što izvodim", rekao je za Mansur Bahrami B92.net.

Jedan od najtežih je svakako "hot-dog", odnosno udarac kroz noge.

"Želim mu svu sreću, verujem da može da usavrši taj udarac".

Šezdesetjegnogodišnjak rođen u Iranu nema dilemu kada je u pitanju povratak najboljeg srpskog tenisera, samo da se ispuni jedan uslov.

"Siguran sam da će se vratiti u top 3. Igrao je veoma dobar tenis ranije, nadam se da će problem sa laktom rešiti potpuno i da neće igrati sa bolom. Ako bude spreman 100 %, vratiće se u vrh – u to nema sumnje", zaključio je Bahrami za B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d