Nova vest
Tenis

Subota, 28.01.2017.

12:20

Ostalo još malo karata, najjeftinija košta 2.800 dolara!

Muško finale Australijan opena na programu je u nedelju od 9.30 po srednjoevropskom vremenu, a stadion je gotovo rasprodat.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Ostalo još malo karata, najjeftinija košta 2.800 dolara!
Photo: Screenshot (stubhub.com.au)

'Rod Lejver arena' biće krcata za duel velikih rivala – Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Najjeftnije ulaznice za finalni duel koštale su nešto više od 400 australijskih dolara (285 evra, 35.000 dinara), ali je bilo jasno da do njih odavno nije moguće doći.

Kompanija "Stub Hub", koja je jedna od najvećih u Australiji koja prodaje karte za prvi Grend slem, objavila je da je dvadesetak sati pred meč ostalo još samo 15 komada!

Najjeftinija ulaznica za finalni spektakl koša 2.800 australijskih dolara, dok je najskuplja dostigla cenu od čak 8.400 dolara.

Španac i Švajcarac će u nedelju po 35. put "ukrstiti rekete" – Rodžer je u četvrtak obezbedio prvo finale Melburna od 2010. godine pobedom nad sunarodnikom Stanom Vavrinkom u pet setova, dok je Nadal nakon epske bitke nadjačao Grigora Dimitrova.

Velika prednost je na strani 'Bika sa Maljorke' koji vodi 23-11 u pobedama i ima priliku da postane prvi igrač koji ima barem po dva trofeja sa svakog Grend slema.

Ipak, pita se i Federer – izgleda kao da je vratio vreme, sa punih 35 godina igra izvrsno i, ako ništa, biće odmorniji pred finale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve