Izvor: B92.net

Poslednjih godina na društvenim mrežama možete da naiđete na desetine profila koji vam nude jeftina putovanja.

Naime, oni će za vas pronaći jeftine čarter letove iz Beorada, Niša, Temišvara ili Budimpešte, kao i smeštaj.

U ponudi na pomenutim stranicama možete da pronađete evropske destinacije, poput Milana, Barselone, Pariza, ali i letnja odredišta po cenama znatno nižim nego u agencijama.

Međutim, nije sve tako "divno" kako se čini.

Jedna korisnica podelila je na Iksu svoje negativno iskustvo sa jednim od naloga na Instagramu.

Ona se javila kako bi rezervisala jedno putovanje, a na pitanje da li može da vidi još neke fotografije hotela koji nude, dobila je drzak odgovor.

"Ja kao kineski da pričam... Slike hotela imate u slajdu i lokaciju sve piše. Mi kad nešto objavimo istog dana sve i raspordamo, tako da pratite nas i brzo reagujte. Ako ovo lepo pročitate, biće nam lakša komunikacija", odgovorili su joj.

Korisnica je potom poručila profilu da su vrlo bezobrazni i da ne želi saradnju, a oni su joj odgovorili da tako izgleda kad "neko nema novca".

"Kad zaradite malo pričaćemo", napisali su u odgovoru.

Na njenu objavu ubrzo su počeli da se nižu komentari, a korisnici su delili da su i oni doživeli slične stiuacije, kao da je i nekolicina njih blokirana od strane profila.

"Ovaj profil je poznat po bahatom obraćanju, nas su čak i blokirali", "mislila sam da su samo prema meni bili bezobrazni", "I meni se isto desilo, identične poruke", glase neki od komentara.

Iako popularnost ovih profila ne opada, postavlja se pitanje koliko su pouzdani ovakvi aranžmani i da li se isplati da dovedete sebe u moguću neprijatnu situaciju.

Da li biste vi uplatili putovanje na ovaj način? Pišite nam u komentarima i svoja iskustva.

loader

Podeli: