Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 21.11.2023.

19:50

Milan Lučić na slobodi uz kauciju, supruga kaže da ju je napao

Hokejaš Boston Bruinsa Milan Lučić uhapšen je, a potom i pušten uz kauciju pošto se izjasnio da nije kriv za napad na svoju suprugu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Milan Lučić na slobodi uz kauciju, supruga kaže da ju je napao
. EPA-EFE/KIMMO BRANDT

Po izveštaju bostonske policije, Lučić je izgledao pijan kada su policajci stigli u njegov stan u subotu rano ujutru pošto je njegova supruga prijavila da je pokušao da je uguši.

Međutim, Britani Lučić je policajcima potom rekla da joj je muž čupao kosu, ali da nije pokušao da je uguši. Ona je odbila bilo kakvu medicinsku pomoć.

Lučić, kanadski hokejaš srpskog porekla, potom je uhapšen zbog sumnje da je napao člana porodice, za šta je zaprećena maksimalna kazna od dve i po godine zatvora.

On nije govorio na saslušanju u utorak ujutru. Njegovi branioci su izjavili da nije kriv, a pripremno ročište zakazano je za 19. januar.

Kao uslov za kauciju, Lučiću je zabranjeno da zlostavlja navodnu žrtvu i da konzumira alkohol.

Lučić nije igrao od 21. oktobra zbog povrede. On je ove sezone upisao dve asistencije u četiri utakmice.

Boston je u subotu saopštio da Lučić neodređeno vreme neće biti u timu.

Trener Džim Montgomeri i kapiten Bred Maršan su rekli da će Lučićevoj porodici pružiti svu neophodnu podršku, ali su odbili da komentarišu hapšenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

64 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu