Nova vest
Olimpizam

Sreda, 11.08.2021.

11:07

Kako je Dejan Savić motivisao vaterpoliste pred meč za zlato?

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić na poseban način je motivisao svoje igrače pred meč sa Grčkom.

Izvor:

Autor:

Kako je Dejan Savić motivisao vaterpoliste pred meč za zlato?
foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srbija je u finalu Igara u Tokiju pobedila Grčku i odbranila olimpijsko zlato iz Rija.

Savić je vaterpolistima spremio nešto posebno.

Dušan Mandić je na TV Prva u "Jutru" otkrio kako je izgledao sastanak sa Dejanom Savićem pred finalni meč Olimpijskih igara u Tokiju.

"Obeleženo je Dejanom Savićem i njegovom neverovatnom idejom. Rekao nam je momci kao što vidite, ovaj sastanak neće biti uobičajen. Dao nam je svesku, gde ima uobičajeno zabeleženo sve. Rekao nam je par stvari o Grčkoj i onda nam je pustio video naših supruga, deca, sa podrškom, mi smo plakali, smejali smo se, tresli smo se... neverovatno šta mu je palo na pamet i kako je to smislio. Taj video je trajao deset minuta sa podrškama, idemo na utakmicu sa suzama u očima i posebnom željom i nekom većom motivacijom, preplavljeni smo bili divnim osećanjima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Alarmantno stanje u Parizu 100 dana pred Igre

Skoro 100 dana pre početka Olimpijskih igara u Parizu, nevladina organizacija za zaštitu voda "Surfrajder Fondacija" upozorila je na "alarmantno" stanje voda Sene gde će se održati nekoliko olimpijskih takmičenja.

Beta

14:21

5 d

U fokusu

Vidi sve