Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 29.07.2021.

06:00

Zorana Arunović na čelu kvalifikacija

Srpska reprezentativka u streljaštvu je prvi dan takmičenja završila na prvoj poziciji.

Izvor: SN

Autor: SN

Zorana Arunović na čelu kvalifikacija
EPA/ZURAB KURTSIKIDZE

Sjajan nastup Zorane Arunović u disciplini vazdušni pištolj na 25 metara nije prošao nezapaženo.

Ona je u prvoj grupi izašla pred metu i gađala 100 krugova u prvoj rundi, 97 u drugoj i 99 u trećoj, za ukupan rezultat 296 i prvo mesto u kvalifikacijama za finale.

Jasmina Milovanović, druga srpska takmičarka, završila je kvalifikacije na 29. poziciji. Milovanovićeva je pucala 93 kruga u prvoj rundi, još bolje u drugoj 95 krugova, a u trećoj najbolji nastup i 99.

U petak od 2 časa posle ponoći po našem vremenu je na redu pucanje brzom paljbom, a osam najboljih će se plasirati u finale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Odiseja olimpijske baklje

Od nastanka modernih Olimpijskih igara 1896. godine, olimpijska baklja, koja je danas stigla do obale Marseja brodom Belem, doživela je mnoge avanture.

Beta

11:50

10 h

Olimpizam

Olimpijska baklja stiže u Marsej

Olimpijska baklja zapaljena 16. aprila u Grčkoj i potom brodom Belem iz te zemlje krenula 27. aprila, stiže danas u Marsej, gde će ostati ceo dan, pre nego što nastavi obilazak francuskih gradova, preneli su danas tamošnji mediji.

Beta

9:30

12 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu