Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 09.08.2021.

09:42

Bulut: Skidam kapu Đokoviću

Srpski basketaš Dušan Domović Bulut iz Tokija se vratio sa bronzanom medaljom, a poseban utisak na njega tokom boravka u Japanu ostavio je Novak Đoković.

Izvor:

Autor:

Bulut: Skidam kapu Đokoviću
EPA/FAZRY ISMAIL

Ističe da je oduševljen atmosferom na Olimpijskim igrama i da mu je čast što je bio deo jednog takvog događaja.

"U isto vreme, kada smo mi bili, prisutan je bio i Novak Đoković, koji je jedna zaista posebna ličnost. Toliko nas je sve motivisao, imao strpljenja da se druži s ljudima, da priča i da im izlazi u susret sa slikanjem. Stvarno skidam kapu čoveku za vreme tih Olimpijskih igara", izjavio je Bulut u razgovoru za RTS.

Osvrnuo se i na polufinalni meč sa Rusijom.

"Da ne ulazim u dubinu, jeste jedan splet okolnosti, gde je nama malo falilo nekih stvari koje se dobijaju nekim poznanstvom i iskustvom, kada je ekipa duži vremenski period zajedno. Jednostavno, otrgla nam se utakmica kontroli i, evo, da igramo sada sa njima, kao i što smo igrali dan pre toga kada smo ih dobili s velikom razlikom... Kratka je utakmica, 10 minuta do 21 (poena). Nismo uspeli da se priključimo i to je basket", izjavio je.

Po završetku Olimpijskih igara, Bulut je otputovao u SAD gde se priključio BIG 3 ligi repera Ajs Kjuba.

"Tako se dogodilo, trebalo je i pre Olimpijskih igara da dođem u Ameriku jer me je ovde čekala cela profesionalna sezona, koju sam propustio iz nekih birokratskih razloga i priprema reprezentacije. Priključio sam se odmah posle Igara. Srećan sam što sam ovde i što nisam odlazio kući, jer sam dve godine čekao na ovu priliku", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Odiseja olimpijske baklje

Od nastanka modernih Olimpijskih igara 1896. godine, olimpijska baklja, koja je danas stigla do obale Marseja brodom Belem, doživela je mnoge avanture.

Beta

11:50

12 h

Olimpizam

Olimpijska baklja stiže u Marsej

Olimpijska baklja zapaljena 16. aprila u Grčkoj i potom brodom Belem iz te zemlje krenula 27. aprila, stiže danas u Marsej, gde će ostati ceo dan, pre nego što nastavi obilazak francuskih gradova, preneli su danas tamošnji mediji.

Beta

9:30

14 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu