Nova vest
Tenis

Četvrtak, 29.02.2024.

12:50

Medvedev: Biće tužno kada se Mari povuče

Endi Mari je na turniru u Dubaiju, gde je zaustavljen u osmini finala od Iga Ambera, priznao da je blizu završetka karijere.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Medvedev: Biće tužno kada se Mari povuče
Foto: EPA-EFE/JOEL CARRETT

Britanski teniser je rekao da je verovatno da neće igrati dalje od ovog leta i da mu je želja da barem još jednom igra na Olimpijskim igrama.

Mari ima dva zlata sa olimpijskih turnira, 2012. i 2016. godine, a po svemu sudeći Vimbldon i potom Igre u Parizu mogli bi da budu mesto završetka sjajne karijere.

Danil Medvedev, bivši šampion US Opena, smatra da teniski karavan bez Marija neće biti isti.

"Biće baš tužno kada se povuče. Mislim da će pokuzati da dogura daleko. Čak iako nisam siguran da će prestati dsa igra baš ove godine. Vimbldon je veliki turnir, možda bude tamo i onda prekine. To je druga priča", kaže Medvedev.

Za sada, on kaže da bi svi trebalo da uživaju u njegovoj igri dok se još takmiči.

"Dok je tu, biće zabavno. Kad ne bude tu, siguran sam da će naći nešto drobro u svom životu posle tenisa", dodao je Rus.

Moskovljanin izuzetno ceni Marija, ne samo zbog teniskih kvaliteta.

"On je zabavan momak, sjajan je za druženje. To je veliki kvalitet u životu. Divim mu se jer se sećam kada sam se ja još penjao na listi, on je osvajao slemove, igrao finala sa Rodžerom, Rafom i Novakom. Imali smo veliku četvorku", zaključio je Medvedev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu