Nova vest
Tenis

Utorak, 27.02.2024.

18:24

Medvedev lako protiv "bivšeg" Rusa

Ruski teniser Danil Medvedev slavio je u duelu šesnaestine finala protiv Aleksandera Ševčenka na turniru u Dubaiju.

Izvor:

Autor:

Medvedev lako protiv
EPA-EFE/JOEL CARRETT

Četvrti reket sveta je za 89 minuta slavio sa 2:0 u setovima.

Po setovima je bilo 6:3, 7:5, protiv tenisera koji je početkom ove godine izabrao da u budućnosti predstavlja Kazahstan ispred Rusije u kojoj je rođen.

Medvedev će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz duela između Sumita Nagala i Lorenca Sonega.

Prethodno je Jirži Lehečka bio bolji od Martona Fučoviča 6:4, 3:6, 7:5 i tako zakazao duel protiv Karena Hačanova koji je porazio Luka van Aša 6:2, 6:3.

Kristofer O'Konel je bio bolji od Maksimilijana Marterera 6:2, 6:4 i igraće protiv Huberta Hurkača, dok će Artur Kazo na megdan Andreju Rubljovu nakon što je prethodno lako izašao na kraj sa Lorencom Musetijem 6:2, 7:6.

Igo Umber će igrati protiv Endija Marija nakon što je prethodno savladao Gaela Monfisa 4:6, 6:3, 6:3. Bolji iz duela Jakuba Menšika i Borne Ćorića će igrati sa Alehandrom Davidovičem Fokinom koji je pobedio Fabijana Marošana 6:3, 4:6, 6:1.

Turnir u Dubaiju je na programu do drugog marta. Nagradni fond iznosi gotovo tri miliona dolara. Titulu brani Danil Medvedev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu