Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 26.02.2024.

13:02

Toni brani Rafu zbog Saudijske Arabije: Savest mu je čista

Toni Nadal, stric Rafaela Nadala i njegov bovši trener, stao je odbranu bivšeg broja jedan u vezi saradnje sa Saudijskom Arabijom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Toni brani Rafu zbog Saudijske Arabije: Savest mu je čista
Foto: Profimedia

Poznato je da je Nadal angažovan postao ambasador Teniske federacije Saudijske Arabije.

Mnogima se nije dopao taj angažman, ima i onih koji tvrde da je Rafa time pokrio dugovanja sopstvene teniske akademije, ali Toni ne vidi ništa sporno u svemu.

"Moj bratanac je uradio sve čiste savesti. Doneo je svesno odluku i ako se nekom ne dopada, to je njegov problem. Nikada nikom ne govorim šta bi trebalo da radi, dajem svma da rade što misle da je odgovarajuće. Moj bratanac je mislio da je to prava odluka i ništa više", rekao je Toni za Mundo Deportivo.

Tom prilikom, španski stručnjak se dotakao i geopolitičke analize situacije i dao konkretan primer.

"To je ista stvar kao kada su Amerikanci uključili nas, u eri Franka, u čuveni Maršalov plan kako bismo ekonomski doprineli modernizaciji naše zemlje. Oni su smatrali da su Franko i njegov režim jedna stvar, a građani nešto drugo", zaključio je Toni Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve