Nova vest
Tenis

Petak, 23.02.2024.

16:30

Rodik odgovorio Alkarasovom treneru: Nije u pravu

Poznati američki teniser Endi Rodik imao je spreman odgovor za Antonija Martinesa Kaskalesa, jednog od trenera Karlosa Alkarasa.

Izvor: MT

Autor: MT

Rodik odgovorio Alkarasovom treneru: Nije u pravu
EPA/ALBA VIGARAY

Sve je počelo izjavom Rodika da Alkaras u prethodne dve godine nije napredovao sa servisom, što se nije baš svidelo Kaskalesu.

"Nisam saglasan. Da nije popravio servis, ne bi osvojio Vimbldon. Ili ne bi bio najbolji server na poslednjem Završnom turniru. Tačno je da ga je od osmorice najboljih najmanje služio servis tokom sezone, ali je u Torinu bio najbolji. Naravno da je narpedovao, dosta za ove dve godine, ali još uvek ima prostora za napredak u smislu kontinuiteta", rekao je Kaskales.

Nije mnogo trebalo Rodiku da nastavi sa debatom.

"Nije u pravu. Uvek je lakše posmatrati nego raditi. I dalje mislim da je ono što sam rekao istina, a takođe se nadam da su pohvale koje sam dao za njega i Karlosa, predstavljene na isti način. Sumnjam da je tako. Nemam ništa osim poštovanja, ali se bojim da se kontekst često gubi", kazao je Rodik.

Alkaras je trenutno na pauzi, a 3. marta očekuje ga nastup u Las Vegasu protiv Rafaela Nadala u egzibicionom meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu