Nova vest
Tenis

Subota, 24.09.2022.

17:19

Novak kakvog ranije nismo videli VIDEO

Novak Đoković na Lejver kupu pored igrača ima i ulogu trenera koju ne propušta da iskoristi.

Izvor: LN

Autor: LN

Novak kakvog ranije nismo videli VIDEO
Foto: Profimedia

Srpski teniser je pomagao Endriju Mariju, Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu u petak, a zatim i Mateu Beretiniju u subotu.

Beretini je uspeo da savlada Feliksa Ože-Alijasima, možda i zato što je sa njim mudrosti delio verovatno najbolji teniser svih vremena.

"Poznaješ ga dosta dobro. Njegove loptice odskaču poprilično visoko, tako da loptice moraš da udaraš sa nešto veće visine Možeš da pokušaš da prilagodiš svoje nameštanje kako bi udarao iz svoje zone komfora. Nije lako. Igraj kako osetiš da treba, ali zato što je odskok visok, čak i kod njegovog prvog servisa, ti moraš da udaraš lopticu nešto sa nešto više pozicije nego uobičajeno. Zbog toga ti je teško da pošalješ dubok udarac", bio je savet trenera Đokovića.

Đoković će se na Lejver kupu u lozi igrača pojaviti u subotu od 20 časova kada igra protiv Frensisa Tijafoa, nakon čega će izaći i u dublu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Tenis

Gof ide u Pariz

Druga teniserka sveta Amerikanka Koko Gof učestvovaće na Olimpijskim igrama u Parizu, saopštila je danas Američka teniska federacija.

Beta

23:42

14 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu