Nova vest
Tenis

Utorak, 13.06.2017.

18:23

Krunićeva: Cilj mi je plasman u 100 najboljih

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je da nije očekivala da će osvojiti titulu u Bolu na Braču.

Izvor: SM

Autor: SM

Krunićeva: Cilj mi je plasman u 100 najboljih
Getty Images

Ona je dodala da joj je cilj u nastavku sezone da uđe u 100 najboljih igračica na WTA listi.

"Otišla sam sama na Bol, bez trenera, sa ciljem da se malo presaberem, smislim šta i kako, da dam sebi priliku da razmišljam malo sama na terenu jer sam osetila da sam u poslednje vreme previše očekivala od trenera i previše odgovornosti dala njoj. Našla sam se u situaciji da sam prestala da razmišljam sama na terenu i zato mi je jako drago što su moja rešenja i moje odluke urodile plodom prošle nedelje, što mi daje puno samopouzdanja i vere u sebe", rekla je Krunićeva.

Krunićeva je u nedelju osvojila prvu WTA titulu u karijeri, pošto je trijumfovala na turniru u Bolu na Braču. Njoj je Rumunka Aleksandra Kadantu predala finale sredinom drugog seta.

Trijumfom u Hrvatskoj ona je osvojila bodove kojima je došla do 101. poziciji na rang listi.

"Cilj u narednom periodu je plasman u glavni turnir Ju Es Opena i plasman u 100 na svetu, jer još nisam, to mi je prioritet, ali mi je najvažnije da nastavim da igram sa istim mentalitetom kao što sam igrala na Bolu i da mnogo više verujem u sebe", rekla je Krunićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve