Nova vest
Tenis

Četvrtak, 08.06.2017.

18:20

Ana: Na turu nemate vremena, ali će se Novak vratiti

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da će se Novak Đoković sigurno vratiti u prepoznatljivu formu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Ana: Na turu nemate vremena, ali će se Novak vratiti
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Ivanovićeva je u četvrtak dobila nagradu na Rolan Garosu povodom titule iz 2008, a za srpske medije pričala je koliko prati tenis.

Od našeg specijalnog izveštača iz Pariza Nikole Đukića.

„Verujem da će se Novak vratiti. Neverovatno je što je toliko bio na vrhu. Nekada je samo potrebna pauza, a ATP tur vam to ne dozvoljava. Biće potrebno vreme, ali će se sigurno vratiti“, rekla je Ivanovićeva.

Ona se potom osvrnula i na sve bolje rezultate srpskih juniora.

„Drago mi je da naši juniori igraju sjajno. Čula sam da je Zimonjić ispao u polufinalu, ali Kecmanović je prošao. Šteta za Olgu Danilović, biće bolje drugi put. Ona je pretalentovana i sećam se pre pet-šest godina da smo trenirale. Ona je imala 10 ili 11 kada sam je prvi put videla“.

Za kraj, ima veliku želju da se od tenisa oprosti pred beogradskom publikom.

„Neću biti trener niti ću igrati turnire legendi, već imam neke egzibicije koje su mi u planu. Velika mi je želja da organizujem egzibiciju u Beogradu, samo ne znam koliko je to moguće. Volela bih da igram sa nekom prijateljicom, možda i aktivnom igračicom, ali je to teško jer one imaju obaveze. Počela sam tenisom da se bavim zbog Monike Seleš i možda i ona dođe, ako bude želela“, dodala je Ana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve