Nova vest
Fudbal

Petak, 02.12.2022.

22:56

Piksi otkrio šta je rekao igračima Srbije

Dragan Stojković Piksi, selektor reprezentacije Srbije, govorio je na konferenciji za medije posle poraza od Švajcarske.

Izvor: SN

Autor: SN

Piksi otkrio šta je rekao igračima Srbije
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Srbije su rezultatom 3:2 poraženi od Švajcarske u poslednjem kolu Svetskog prvenstva.

Novinarima se nakon meča obratio selektor Dragan Stojković.

Sledi povratak u Beograd, šta ste rekli igračima?

"Treba biti dostojanstven i u uspesima i u porazima. Naravno da smo imali period od skoro godinu i po dana uspeha, a sada je došao pad. Šta sam uradio svlačionici? Pružio ruku igračima i rekao da moramo da budemo mirni i kada nam ide i kda nam ne ide. Momci u ovom stanju u kakvom su, pružili su maksimum. Drugi ne bi ni pomislili da igraju. Oni su istrčali i dali sve od sebe. Sigurno da, da smo imali probleme u toj defanzivnoj igri, ali sada je to već za dublju analizu i opet je ovo SP i ovde morate zaista da imate sve igrače na raspolaganu i svi da budu zdravi i top formi, kao u kvalifikacijama. Mi nismo imali sreće sa tim stvarima, ja sam bio vrlo zabrinut i neraspoložen i kada smo krenli u bahrein jer sam znao, imao tačnu sliku stanja i znao da će biti jako teško napraviti dobar rezutlat", rekao je Dragan Stojković Piksi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu