Nova vest
Promo

Utorak, 14.04.2020.

10:08

Meridian pomaže odbranu najstarijih sugrađana u gerontološkim centrima

Gerontološkom centru Beograd donirana oprema za sprečavanje ulaska virusa u objekte.

Izvor: B92

Autor:B92

Meridian pomaže odbranu najstarijih sugrađana u gerontološkim centrima
Foto: Promo

“Kada u ključnom trenutku dobijete opremu koja sprečava ulazak virusa u naše objekte to mnogo znači. Hvala puno Meridianu”, izjavio je Srđan Dimitrijević v.d direktor Gerontološkog centra u Beogradu

Kako bismo podržali napore da sprečimo da Covid – 19 uđe u Gerontološke centre, uručili smo zaštitne dezobarijere Gerontološkokom centru Beograd koji će od danas čuvati objekte ove ustanove od širenja zaraze.

Na ovaj način Meridianbet staje u prvu liniju odbrane naših najstarijih sugrađana koji borave u ovim ustanovama i za koje je ovaj virus najopasniji.

"Hvala puno Meridianu što je u ključnom momentu za odbranu od ovog virusa donirao preko potrebnu opremu za zaštitu naših objekata. U ovom momentu je najbitnije da se odbranimo i zaštitimo naše najstarije sugrađane, a ova oprema će dodatno pomoći da sprečimo ulazak Covid - 19 u naše objekte”, izjavila je Milica Đorđević zamenica direktora Gerontološkog centra Beograd

Nastavljamo još odlučnije sa akcijama pomoći najstarijim građanima, jer želimo da znaju da ćemo biti tu uz njih kada je najpotrebnije.

Više od 600 zaposlenih u Meridianu su se kao dobrovoljci u regionu stavili na raspolaganje državnim organima i aktivno pomažu svim ugroženim društvenim grupama.

Meridian je u proteklom periodu pomogao Institutu za majku i dete i obezbedio infuzione pumpe za bebe, a pomoć je stigla i Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko – bolničkom centru “Dragiša Mišović”, bolnici u Nišu, Društvu za mentalno nedovoljno razbijena lica (MNRL) Pirot, Centru za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i drugim organizacijama i ugroženim društvenim grupama.

Hvala svim lekarima i drugom medicinskom osoblju – herojima današnjice, što se nadljudskim naporima bore protiv ove pošasti.

Meridian uvek uz svoj narod kada je najpotrebnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve