Nova vest
Odbojka

Utorak, 23.01.2018.

10:00

Vanja za B92: Za Srbiju nema hoću-neću, ne mogu, boli...

Legenda srpske i svetske odbojke Vladimir Vanja Grbić govorio je u opširnom intervjuu za B92.net.

Izvor: Nemanja Đorđević

Autor:Nemanja Đorđević

Vanja za B92: Za Srbiju nema hoću-neću, ne mogu, boli...
Foto: StarSport

Osvajač zlatne olimpijske medalje otkrio nam je pregršt detalja iz prebogate karijere, u razgovoru sa našim Nemanjom Đorđevićem, tokom koje je nastupao u šest različitih zemalja sveta – od Italije, Grčke i Turske, pa sve do Brazila i Japana.

Predstavio nam je svoju viziju budućnosti srpskog sporta, kroz pravilan i stučan rad sa decom, ali i objasnio kako se oseća kada gleda mečeve nacionalnog tima, sada kada je na selektorskom mestu njegov rođeni brat Nikola.

Nemerljiv uticaj na put braće Grbić imao je otac Miloš, takođe nekadašnji državni reprezentativac, ali posebno mesto u celoj priči zauzima i majka.

Čime se danas bavi, kako je biti u društvu Jaa Minga i Stivija Vondera, član Kuće slavnih i da li bi iste sekunde ponovo obukao dres i istrčao na teren podeljen mrežom... I još mnogo toga...

Kompletan intervju možete pogledati i na našem profilu na sajtu YouTube.

Vaš B92 sport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve
Odbojka

Odbojkašice Srbije remizirale sa Italijom

Ženske odbojkaške reprezentacije Srbije i Italija odigrale su u Firenci prijateljski meč, u okviru priprema za Olimpijske igre, koji se završio bez pobednika, pošto je rezultat na kraju bio 2:2.

Beta

16:45

5 d

Odbojka

Kolaković izabrao tim za Pariz

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je spisak igrača, koji će nastupiti na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Tanjug

11:48

6 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu