Nova vest
Košarka

Utorak, 20.02.2024.

11:50

Rakočević razočaran Ol-starom: "Razmažene zvezde"

Srpski košarkaš Igor Rakočević osvrnuo se na nedavni Ol-star vikend u Indijanapolisu.

Izvor: B92

Autor:B92

Rakočević razočaran Ol-starom:
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Bivši reprezentativac i nekadašnji igrač Crvene zvezde, koji je u sezoni 2002/03 nosio dres Minesote u NBA ligi, imao je niz kritika na račun "utakmice svih zvezda".

"Nekada sam se budio usred noći da gledam NBA All-Star, snimao na kasete i gledao po 200 puta istu utakmicu… Utakmice kao finale plej-ofa , igrači koji su držali do sebe, davali maksimum i pokušavali da dokažu jedni drugima ko je bolji i da donesu pobedu svojoj strani NBA", napisao je Rakočević na Tviteru.

"Danas su toliko uništili Ol-star bezveznim izazovom veština, nezalaganjem na utakmici do nivoa sramote, igrači namernim propuštanjem ‘protivnika’, šutiranjem sa 10 metara – da godinama već ne gledam. Totalna komercijalizacija i razmaženost 'zvezda’".

"Uz retke igrače i ekipe koji su izuzeci. Mekana igra, nevraćanje u odbranu, milion prekida, odsustvo bilo koje količine ozbiljne taktike (pogotovu u odbrani), neodgovornost pa i najboljih igrača, tehničke greške za najmanje ispoljavanje emocija… Ali najveća reprezentacija ovoga je na ol-staru. Eventualno pogledam ’hajlajte’ zakucavanja, da vidim nova fizička dostignuća"
, dodao je Rakočević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu