Nova vest
Košarka

Petak, 28.07.2023.

11:45

Sin Lebrona Džejmsa otpušten iz bolnice

Košarkaš Broni Džejms, najstariji sin NBA zvezde Lebrona Džejmsa, otpušten je iz bolnice, tri dana nakon što je doživeo srčani zastoj.

Izvor: SN

Autor: SN

Sin Lebrona Džejmsa otpušten iz bolnice
AP Photo/Mark J. Terrill

Broni Džejms je u utorak tokom košarkaškog treninga na Univerzitetu Južna Kalifornija doživeo srčani zastoj nakon čega je prevezen u bolnicu.

"Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji medicinskog osoblja, Broni Džejms je uspešno lečen", naveli su iz bolnice i dodali da je Broni Džejms pušten kući gde se sada odmara.

Broni Džejms je, kako se dodaje, stigao u bolnicu "potpuno svestan, neurološki netaknut i stabilan". Iz bolnice su naveli da će se lečenje nastaviti, ali da su "ohrabreni njegovim odgovorom".

Njegov otac Lebron Džejms zahvalio je juče navijačima na podršci i molitvama za njegovog 18-godišnjeg sina.

"Porodica je na okupu, bezbedna i zdrava. Imaćemo više da kažemo kada za to budemo spremni, ali želeo sam da vam kažem koliko nam je vaša podrška značila", napisao je Lebron Džejms na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve