Nova vest
Košarka

Utorak, 25.07.2023.

08:30

Francuz napušta Detroit – Dalas, Evropa ili nešto treće?

Kako javljaju američki mediji Kilijan Hejs bi mogao uskoro da napusti Detroit Pistonse.

Izvor: SN

Autor: SN

Francuz napušta Detroit – Dalas, Evropa ili nešto treće?
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Mark Stajn piše da bi Dalas Maveriksi mogli da dobiju Kilijan Hejsa i Bojana Bogdanovića u zamenu za Džavala Megija i Tima Hardaveja Džuniora.

Takođe se u američkim medijima mogu čuti priče da Hejs neće ostati u Detroitu čak i da trejd ne prođe, kao i da bi ga ista sudbina čekala u Dalasu.

Ako je verovati tim pričama, sve je manje interesovanja za Kilijana Hejsa u NBA ligi što verovatno znači dolazak u Evropu, naravno u slučaju da dobije otkaz i da ga neka druga ekipa ne pokupi.

Hejs je svojevremeno igrao u Ulmu kada je bio na meti i beogradskog Partizana, a potom je 2020. godine otišao u NBA gde ga je odabrao Detroit sa 7. pozicije.

Povrede i loša igra u ofanzivi skupo su koštale Hejsa u dosadašnjoj NBA karijeri, pa su Pistonsi reagovali i sada na njegovoj poziciji imaju iskusnog Monte Morisa i dve mlade nade Džejdena Ajvija i Kejda Kaninghema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu