Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 06.02.2023.

11:00

"Bomba" koja tek treba da eksplodira: Durent u Finiksu?

Američki košarkaš Kevin Durent mogao bi uskoro da postane član Finiks Sansa.

Izvor: SN

Autor: SN

EPA-EFE/JASON SZENES

Bruklin Netsi su najavili "Scary Hours" sa Džejmson Hardenom, Kajrijem Irvingom i Kevinom Durentom, a za 13 meseci su sva trojica zatražila trejd.

Harden je prvi otišao, u nedelju uveče je i Kajri Irving trejdovan u Dalas i čini se da će i Durent uskoro otići, a mogao bi da završi u Finiks Sansima.

Februar nam svake godine donese nešto spektakularno u NBA ligu, pa bi Finiks Sansi mogli najviše da se obraduju ukoliko se zaista Netsi odluče da ga trejduju do 9. februara kada se prelazni rok završava.

Američki mediji tvrde da bi Finiks uskoro mogao da napravi trejd paket sa Diandreom Ejtonom, Džejem Krauderom, Kemom Džonsonom i nekoliko pikova prve i druge runde za "Durantulu".

Bruklin bi imao sasvim solidan tim za plej-of, čak i ne bi morali da grade tim iznova već da na Bena Simonsa i Diandrea Ejtona nešto nadograde kako bi imali veće šanse u doigravanjima, ali treba ipak sačekati da se vidi šta su odlučili i koje su im opcije.

Kevin Durent takođe ima "interesantnu ponudu" Majka Džejmsa i Monaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve