Nova vest
Košarka

Subota, 28.01.2023.

09:47

Jokić o "Ol-staru" : Nisam obratio pažnju, bio sam na hipodromu

Košarkaš Denvera Nikola Jokić nije bio preterano oduševljen kada je saznao da je izabran među startere za "Ol-star" meč.

Izvor:

Autor:

Jokić o
Foto: Profimedia

Tačnije, nije bio ni svestan toga jer je u tim trenucima bio na hipodromu.

"Bio sam na hipodromu, tako da nisam ni obratio pažnju da budem iskren", rekao je Jokić nakon treninga u petak "Denver postu".

Jokić će tako u Solt Lejk Sitiju započeti treću po redu "Ol-star" utakmicu, a kako ističe Majk Singer, novinar pomenutog lista, Jokić je naposletku priznao da je čast biti među najboljim igračima.

"Recimo da je to specijalno društvo", rekao je Jokić više u nadi da će to zadovoljiti predstavnike medija, nego što je uzbuđen.

Njegov trener Majk Meloun je uprkos tome istrajan u nameri da srpski centar ne počne zdravo za gotovo da shvata svoje uspehe. Stoga mu je i poslao poruku u kojoj ga je podsetio na to.

"Nadam se da shvataš koliko je ovo važno, činjenicu da su navijači širom sveta prepoznali tvoju veličinu", istakao je Meloun.

Međutim, nije da su samo navijači ti koji su još jednom pokazali koliko cene Jokića. Aktuelni MVP je dobio 220 glasova, koliko i Janis Adetokumbo – više od bilo koga u ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu