Nova vest
Košarka

Subota, 26.02.2022.

15:00

Lebron razočaran: Ne pritiskam ja dugmiće

Lebron Džejms ne skriva da nije srećan sa aktuelnom situacijom u timu Los Anđeles Lejkersa.

Izvor: SS

Autor: SS

Lebron razočaran: Ne pritiskam ja dugmiće
Foto: Profimedia

On je izjavio da i dalje ostaje član "jezeraša" uprkos pojedinim pričama od "Ol-star" vikenda da je nezadovoljan odnosom sa čelnicima franšize.

I Džejms i njegov agent Rič Pol su istupili i pokušali da prekinu te spekulacije.

"Ne razumem kako neki od mojih komentara tokom vikenda su uspeli da dobiju potpuno drugu konotaciju. Sebe vidim u ljubičastom i zlatnom dokle god budem igrao", rekao je Džejms i dodao:

"Bukvalno živim u momentu. Zaista, i vidim sebe u Lejkersima. Ali, imam cilj za koji ni sam ne znam da li je moguć da se ostvari. Ako budem u mogućnosti da igram zajedno sa svojim sinom, voleo bih da se to dogodi. Da li je to realno? To je nešto što svako želi u životu. To je 'najkul' moguća stvar koja bi mogla da se desi. Ali to ne znači da ne želim da budem deo ove franšize".

Lebron se osvrnuo i na lošu sezonu Lejkersa, budući da trenutno imaju negativan skor 27-32 i nalaze se na 9. mestu zapadne konferencije.

"Pre svega, ne stiskam ja dugmiće tima. Imam svoje mišljenje, ali ne upravljam ja. Za to služi naše rukovodstvo. Voleo bih da igramo bolju košarku. Entoni Dejvis, Rasel Vestbruk i ja nismo proveli mnogo vremena na terenu u istom trenutku. Mislim samo na manje od 15 utakmica ove sezone. I to je najveće razočaranje do sada za nas trojicu, jer svi mi želimo da radimo zajedno, ali još uvek nismo bili dovoljno na parketu",
poručio je Džejms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve