Nova vest
Košarka

Sreda, 28.02.2024.

13:50

Lilard: Nije neki život u Milvokiju

Dejmijen Lilard govorio je o svom životu od kada je prešao u Milvoki iz Portlanda.

Izvor: B92

Autor:B92

Lilard: Nije neki život u Milvokiju
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Lilard je medijima otkrio da je profesionalizam pobedio privatni život.

Jedan od najboljih igrača je objasnio kakav je život u Milvokiju.

"Brate, idem na trening, potom kući, gledam boks, igram igrice... Kucam sto puta na dan da vidim da li je nešto novo izašlo na "You tube" kanalima. Nije neki život... Ali, to je normalno kada imate ovako velike odluke", rekao je Lilard.

Lilard je potom govorio o svojim problemima najviše sa kojima se košarkaši najviše susreću, kao što su anksioznost i depresija.

"Biti bez dece je teško. U Portlandu je sve bilo kako treba. Moja majka je bila niz ulicu, moja brat na drugu stranu u istoj ulici. Sestra mi je bila tu niz ulicu. Moja deca u školi... Život mi je bio perfektan", rekao je Lilard.

"Otići odatle je velika stvar. Onda dodate košarku u sve to i..."

"Ja sam porodičan čovek. Moj život je porodica, normalno da se osećam usamljeno", rekao je Lilard.

"Posle mečeva, izveo bih svoju porodicu koja bi bila tu. Deca bi izašla iz igraonice, moja majka, brat, rođaci, svi su tamo, znate na šta mislim. Moje društvo je u Portlandu. Izašli bismo na večeru. Nekad bi došli kod mene. Posle treninga, nekad bih otišao kod svoje majke i jednostavno uživao. To je bio moj život. Dakle, dobro sam jer sam odrastao. Ali, definitivno sam usamljen", saopštio je Lilard,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu