Nova vest
Košarka

Petak, 23.02.2024.

17:37

Jokić bi Dankanu "isprašio zadnjicu"? – ovo je odgovor legende VIDEO

Bivši košarkaš Ričard Džeferson ispričao je detalje zanimljivog razgovora koji je imao sa Timom Dankanom.

Izvor: MT

Autor: MT

Jokić bi Dankanu
Profimedia/Ric Tapia/Icon Sportswire

Jedan od predmeta razgovora bio je i Nikola Jokić, kojim je Džeferson "pecnuo" Dankana.

Zapravo, kako tvrdi Džeferson, Dankanov odgovor bio je kompliment za srpskog centra, koji je bio dvostruki MVP NBA lige, a na putu je da to postane i po treći put.

"Mogu li da kažem nešto o Timu? Ja sam njegov veliki obožavalac. Nedavno sam razgovarao sa njim i pomislio sam: 'Kako bi ti Jokić isprašio zadnjicu'. On mi je rekao: 'Igram sam protiv njega nakon što sam ja bio ja i pre nego što je on bio on. Bio sam okej'", ispričao je Džeferson istakavši da je to najveći mogući kompliment koji može da se dobije od Dankana.

Jokić i Dankan su imali prilike da se sastanu u sezoni 2015/16, Nikolinoj debitantskoj, odnosno Timovoj poslednjoj u NBA ligi.

Jednu od poslednjih utakmica regularnog dela, Dankan je odigrao upravo protiv Jokićevog Denvera.

Na tom susretu legendarni Tim je imao učinak od 21 poena, sedam skokova i dve asistencije, dok je Jokić upisao osam poena, 15 skokova i četiri asistencije.

Podsetimo, Džeferson je jednim svojim neopreznim komentarom u vezi sa Dejanom Milojevićem i Golden Stejtom privukao veliku pažnju javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu