Nova vest
Košarka

Četvrtak, 22.02.2024.

12:42

Jokić trener: Lebron, Durent i Kari slušaju – Dončić izbačen VIDEO

Poznato je da se trener Denvera Majk Meloun ne libi da ponekad pita Nikolu Jokića u vezi sa taktikom Nagetsa, a tokom Ol-star meča se i Kris Finč odlučio na to.

Izvor:

Autor:

Jokić trener: Lebron, Durent i Kari slušaju – Dončić izbačen VIDEO
Foto: Profimedia

Naravno, sve je proteklo u šaljivom maniru. Trener Minesote i strateg zvezda iz Zapadne konferencije je ustupio svoje mesto srpskom centru.

Na snimku koji su podelili Nagetsi se vidi Jokić koji crta akcije oko okupljenih Šeja Gildžesa-Aleksandera, Karla Entonija Taunsa, Stefa Karija i Entonija Dejvisa koji su se zbili najbliže i sa osmehom na licu propratili ono što se dešava ispred njih.

Tako je Jokić, barem na nekoliko momenata i skroz neformalno, postao njihov, ali i trener Lebrona Džejmsa, Luke Dončića i Kevina Durenta koji su između ostalog činili taj tim.

Upravo je sa slovenačkim igračem i započeo svoje izlaganje, rekavši da on ostaje na klupi, što je odmah izazvalo smeh. Potom je nacrtao akciju dva na dva sa Šejem.

Jokić je imao 13 poena u porazu Zapada od Istoka 211:186.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu