Nova vest
Košarka

Sreda, 21.02.2024.

12:48

Durentovi olimpijski snovi: Želim zlato i da svi ubacujemo po 50 poena

Legendarni NBA košarkaš Kevin Durent rekao je da želi novo olimpijsko zlato sa reprezentacijom SAD.

Izvor: B92

Autor:B92

Durentovi olimpijski snovi: Želim zlato i da svi ubacujemo po 50 poena
EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

Košarkaš Finis Sansa tri puta je bio olimpijski šampion od 2012. do 2021. godine, a sada je potvrdio da će na četvrtu najsjaniju medalju jurišati i u Parizu od 26. jula od 11. avgusta.

"Želim da osvojim četvrtu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Želim da imam uobičajenu, normalnu ulogu u timu. Želim i da igram značajan broj minuta. Spreman sam na to", rekao je Durant u intervjuu za Bleacher report.

On je dodao da Ameriknci u Francuskoj žele da pokažu nadmoć u odnosu na ostale reprezntacije.

"Kada odemo tamo, želim da pošaljemo poruku svima koliko smo dominantni. Da ubacujemo svi po 40-50 poena, da pokažemo svima"
.

Durent se raduje i druženju sa ekipom u Parizu, a već odavno se spekuliše da će SAD imati najjači sastav na OI.

"Uzbuđen sam što ću biti deo tog bratstva. Ništa ne može da se meri sa tim. Imate najveće zvezde NBA lige u jednoj ekipi. Ne u jednoj nedelji, nego za celo leto. Putujete svetom sa najboljima. Želim da vidim gde sam ja u odnosu na njih, koje je moje mesto u tim vrhu. Ti treninzi vas čine boljim igračem. Lebron Džejms će biti tu, možda i Lenard, Irving, Kari, Džordž, neki novi momci kao Edvards, Tejtum...",
poručio je Durant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu