Nova vest
Košarka

Četvrtak, 22.02.2024.

08:24

Ražnatović "potkačio" Zvezdu: Matematika nadjačava lične impresije

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović uporedio je na platformi "X" uspehe omladinskih sekcija Mege i Crvene zvezde.

Izvor:

Autor:

Ražnatović

Mladi igrači Mege dominiraju gde u svojim starosnim uzrastima pioniri i juniori ne znaju za poraz, dok su kadeti sa učinkom 13-1 prvi na tabeli.

Nešto više od nedelju dana pred početak kvalifikacionog ANGT turnira, na kojim će nastupati i "večiti", Ražnatović se oglasio očigledno pogođen komentarima predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića.

Čović je gostujući u "Košarkaškom podkastu kod Luke i Kuzme" govorio o mladim domaćim igračima u srpskoj košarci, kada se osvrnuo na finale Mini kupa u Nišu gde je Mega savladala Zvezdu.

"Naša je koncepcija da redukujemo broj stranaca. Ne vidim da neko radi nešto sa mladim domaćim igračima kako je to FMP radio. Mega tu nešto radi, mada su i oni sada imali četiri stranca. Gledao sam pionirsko finale 3/4, ali oni koji su donosili prednost su Crnogorci", rekao je Čović.

Ubrzo je stigla i reakcija poznatog menadžera.

"Matematika i brojevi uvek daju najbolji odgovor na sva pitanja i obično nadjačaju lične i veoma često nerealne impresije", napisao je Ražnatović.

Potom je i pobrojao uspehe njegovih timova, koji su mlade košarkaše Zvezde dobili na svih šest mečeva uz prosečnu koš razliku 23,5 poena.

"Pioniri
Cz-Mega 79:122
Cz-Mega 90:105


Kadeti
Mega-Cz 90:53
Cz-Mega 71:96


Juniori
Mega-Cz 86:71
Cz-Mega 66:72",
potkrepio je svoje tvrdnje Ražnatović.

Mega će na ANGT turniru igrati sa Partizanom, Hapoelom iz Tel Aviva i Barselonom, a u drugoj grupi igrati Crvena zvezda, Milano, Makabi i Next Generation tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu