Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.02.2024.

20:00

"Većina gleda samo Zvezdu i Partizan, takvi smo kakvi smo" VIDEO

Svetislav Pešić, selektor košarkaša Srbije, još jednom je ponovio zahtev za formiranjem profesionalne lige.

Izvor:

Autor:

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Iskusni stručnjak je posmatrao Kupa Radivoja Koraća i čestitao Zvezdi na prvom trofeju u sezoni.

Pešić je u Nišu video mnogo pozitivnih stvari, za koje smatra da mogu biti sjajna osnova. Stoga je odlučio da pošalje poruku odgovornim u savezu.

"U Nišu je bilo dosta interesantno. Posle Niša ćemo se složiti da odgovorni moraju da sednu i da se dogovore da mi imamo našu jedinstvenu profesionalnu ligu, videlo se da tu ima dobrih ekipa. Borac Čačak, Čačak 94, Vojvodina, Subotica se pojavljuje kao važan centar. Bilo je dosta dobro. Znam da većina kod nas gleda samo Zvezdu i Partizan, takvi smo kakvi smo, ali tamo se videlo i drugih kvaliteta", rekao je Pešić, pa se našalio na račun organizatora u "Čairu" zbog situacije kada je zbog nestanka struje odložen meč Srbije:

"Nije bilo incidenta, bilo je dobra organizacija, na boljem nivou nego ranijih godina, koliko sam ja video i primetio. Struja je bila na vreme, agregati su bili pripremljeni. Najbolje učiš iz poraza."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu