Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.03.2023.

19:52

Lesor objasnio situaciju posle derbija

Centar Partizana Matijas Lesor oglasio se na Instagramu podelio je objavu u kojoj je napisao

Izvor: B92

Autor:B92

Lesor objasnio situaciju posle derbija
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Život je kratak, a svet je "širok". Cilj je da umreš sa uspomenama, a ne sa snovima - stoji u opisu niza slika.

Lesor je ušao u centar pažnje posle poslednjeg večitog derbija kada je posle utakmice udario Filipa Petruševa

Kako saznaje Sportal Matijas Lesor neće dobiti krivičnu prijavu niti nalog za privođenje radi davanja izjave zbog udaranja Filipa Petruševa.

"Prvo, želim da se izvinim navijačima i ljudima koji nas podržavaju, i onima koji vole isport. Kao i navijačima koji su mi iskazali su mi neverovatnu ljubav i poštovanje, takođe mojim saigračima, stručnom štabu i celoj organizaciji što sam onako reagovao. Zbog prezentovanja sebe i ovog kluba u lošem svetulu. Kao sportisti moramo da se držimo visokih standarda, i moramo uvek da se ponašamo primereno u svakoj situaciji", kaže Lesor za Mocartsport.

Košarkaš Partizana je objasnio zašto je udario centra Crvene zvezde.0

"Međutim, hteo bih da naglasim: prvi put u devet godina profesionalnog bavljenja košarkom sam akter ovakvog incidenta, za razliku od drugog protagoniste koji ima istoriju učešća u ovakvim situacijama i haosu. Osetio sam potrebu da zaštitim sebe i moje dostojanstvo nakon brojnih provokacija i nakon što me je dotični u četvrtoj četvrtini udario. Ne toliko jako, ali dovoljno da mi izbije vazduh. Da su to bile samo reči, ne bih uopšte reagovao. I ostavio bih to na čistoj košarkaškoj borbi, ne bih izgubio pribranost, kao što jesam. Ovo nije izgovor, ali verujem da naši navijači i navijači uopšte, koji su gledali jučerašnju utakmicu, trebalo bi da znaju šta se desilo. Istina je da nisam napao, već reagovao. Nažalost, na način koji je pogrešan, na način koji ne bi trebalo da se desi na košarkaškom terenu. Trebalo je samo da uživam u velikoj pobedi sa mojim saigračima i navijačima", rekao je Lesor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu