Nova vest
Košarka

Sreda, 23.06.2010.

15:07

B92: Ko je pokušao da prevari FMP?

Čelnici turskog Efes Pilsen doživeli iznenađenje kada su saznali u sredu u KSS da je Miroslav Raduljica igrač FMP-a do 2013.godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prebogati gazda Efesa Tundžaj doživeo je neprijatno iznenađenje u sredu posto je saznao od svojih operativaca da od transfera igraca, za kojeg je već platio avans od 150.000 evra još 2009.godine, u njegov klub (za sada) nema nista.

Kako nezvanično saznaje B92 turski milijarder saznao je u sredu (kada je EFES tražio ispisnicu u KSS) da Raduljica ima važeći ugovor sa klubom iz Železnika do 2013. godine i da je obeštećenje milion evra. Takođe se ne zna se ko je uzeo avans od 150.000 evra. PO svemu sudeći na pomolu je nova afera u kojoj će srpska košarka doživeti još jedan udarac.

Ostaje pitanje ko je i kako uzeo novac za transfer igrača koji ima važeći ugovor sa klubom iz Železnika, i kako je u celom "dogovoru" izostavljen i FMP?

Prethodnih dana beogradski mediji su pisali da je Raduljica na meti Partizana, Makabija i Efesa, ali sada ostaje veliko pitanje u kojem će klubu jedan od bisera srpske košarke završiti, i koliko će ga ovaj problem (ako se ne reši u najkraćem roku) ometati u pripremama za SP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve