Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.03.2024.

11:55

Širi spisak Srbije – Jan-Karlo debituje, povratak "zlatnih orlića"

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković saopštio je širi spisak igrača za predstojeće prijateljske mečeve.

Izvor: B92

Autor:B92

Širi spisak Srbije – Jan-Karlo debituje, povratak
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Podsetimo, Srbija će igrati najpre protiv Rusije 21. marta u Moskvi i četiri dana kasnije protiv selekcije Kipra u Larnaki.

Dvojica debitanata u nacionalnom timu biće fudbaler Milana Jan-Karlo Simić, te napadač Partizana Samed Baždar.

Takođe, primetan je i povratak "zlatnih orlića" sa Novog Zelanda, a to su Milan Gajić i Saša Zdjelar, koji trenutno nastupaju za CSKA iz Moskve.

Konačan spisak imena igrača koji će konkurisati za mečeve sa Rusijom i Kiprom, selektor Stojković objaviće u ponedeljak, 11. marta.

Novinarima će se obratiti prvog dana okupljanja u Staroj Pazovi, u ponedeljak 18. marta.

Širi spisak Srbije:

Golmani: Vanja Milinković-Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović, Mile Svilar.

Odbrana: Nikola Milenković, Erhan Mašović, Jan-Karlo Simić, Strahinja Eraković, Milan Gajić, Matija Nastasić, Strahinja Pavlović, Srđan Babić, Aleksa Terzić, Filip Mladenović.

Vezni red: Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Sergej Milinković-Savić, Saša Zdjelar, Srđan Mijailović, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Lazar Samardžić, Filip Kostić, Dušan Tadić.

Napad: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, Petar Ratkov, Samed Baždar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve