Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.03.2024.

19:00

Dragović u trci sa vremenom – problem rešava dr Marijana Kovačević

Navijače Crvene zvezde ozbiljno je zabrinula povreda Aleksandra Dragovića u prvom poluvremenu subotnjeg meča protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

Izvor: B92

Autor:B92

Dragović u trci sa vremenom – problem rešava dr Marijana Kovačević
Foto: Starsport/Srðan Stevanoviæ

Na istom meču iz igre su zbog povreda morali da izađu i Vladimir Lučić i Uroš Spajić, što su ozbiljni problemi za Vladana Milojevića.

Lučič je gotovo izvesno ispao iz konkurencije za duel sa Partizanom, dok su dvojica štopera u "trci sa vremenom".

Kako prenosi "Telegraf", nešto bolja situacija je kod Spajića, kome je povređen skočni zglob, dok je Dragoviću povređen list.

Zvezda će učiniti sve da kapitena osposobi za možda i najvažniji okršaj u sezoni, pa je u rehabilitaciju Dragovića uključena je i čuvena doktorka Marijana Kovačević.

Ona je "oživljavala" mnoge velike fudbalske zvezde, pa i Novaka Đokovića tokom 2021. godine kada je imao problema sa trbušnim zidom.

Osim dr Kovačević, u čitav proces uključen je i doktor Zoran Tocilj, kod koga takođe u poslednje vreme ide veliki broj srpskih fudbalera posle povreda, navodi "Telegraf".

Podsetimo, "večiti" derbi je na programu u subotu od 17.00 na "Marakani".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu