Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.03.2024.

09:50

"Ten Hag neće biti tu sledeće sezone"

Legenda Mančester junajteda Pol Skols prokomentarisao je dešvanja u klubu, gde se posbno osvrnuo na trenera "crvenih đavola" Erika ten Haga.

Izvor: B92

Autor:B92

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Nekadašnji fudbaler Junajteda smatra da Holanđanin neće biti trener ekipe u sledećoj sezoni. To je rekao u intervjuu engleskim medijima.

"Ono što vidimo je milion milja udaljeno od tima koji treba da bude konkurent za osvajanje lige. Svake sezone je tako", rekao je Skols posle poraza Mančester junajteda od Mančester sitija u derbiju 27. kola Premijer lige.

"Mislim da INEOS je već rekao svoje. Mislim da Ten Hag neće biti tu sledeće sezone. Ne. Iz intervjua koje sam čuo od Retklifa, vidim negativnost prema onome što se radi u poslednjih 10,11 godina i posebno se misli na poslednje dve. Mislim da nije srećan šta se dešava", rekao je Skols i dodao.

"Ne bih bio iznenađen ako i sada traže novog trenera. Ne kažem da je to prava odluka", rekao je on.

Erik ten Hag je drugu sezonu na klupi Junajteda, a i dalje se ne vide neki pomaci. Holanđanin je imao u planu da se Junajted u ovoj sezoni bori za titulu, ali je on mnogo daleko od toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu