Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.02.2024.

15:30

Pogba: Odluka je nepravedna, žaliću se

Pol Pogba je reagovao na odluku suda da ga suspenduje četiri godine zbog doping afere.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Pogba: Odluka je nepravedna, žaliću se
Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Pogba je bio pozitivan krajem avgusta prošle godine na testiranju posle meča sa Udinezeom, da bi isto bilo utvrđeno i testovima kasnije u oktobru.

Francuski fudbaler se oglasio na društvenim mrežama povodom presude.

"Obavešten sam o odluci danas od Tribunala za antidoping, uveren sam da je presuda nepravedna. Tužan sam, šokiran i slomljeno mi je srce jer sve što sam gradio tokom profesionalne karijere mi je oduzeto. Kada budem slobodan zakonski da pričam, prava priča biće objavljena, ali nikada nisam uzimao suplemente s namerom da bih kršio antidoping pravila. Kao profesionalni sportista nikada nisam učinio ništa da poboljšam svoje izdanje koristeći supstance, nikada nisam iskazao nepoštovanje ili kritikovao sportiste i navijače timova za koje sam igrao ili one koji su bili protiv. Kao rezultat današnje odluke, žaliću se Sudu za sportsku arbitražu", poručio je Pogba.

Pogba je u igračkoj karijeri nosio dresove Mančester junajteda i Juventusa, a za Francusku je odigrao 91 meč i postigao 11 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu