Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.02.2024.

19:26

Navijači splitskog Hajduka "odsekli" glavu šefu sudijske komisije

Navijači splitskog Hajduka, popularna "torcida", reagovala je na poslednju VAR buru i izjave šefa sudijske komisije Bruna Marića.

Izvor: B92

Autor:B92

Navijači splitskog Hajduka
Foto: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Marić je u sredu održao konferenciju za medije kako bi objasnio šta se događalo u komunikaciji između VAR sobe i glavnog sudije meča Varaždina i Hajduka Frana Jovića (1:1).

Sve to, jer je u javnost "procurio" snimak na kojem se, uz psovke, "većalo" zbog čega glavni sudija nije tražio asistenciju VAR-a nakon spornog duela Livaje i strelca gola za domaće.

Gol je, na kraju, priznat.

Snimak komunikacije sudija i činjenica da je gol Varaždina priznat, izazvao je bes navijača Hajduka, ali i splitskog kluba, pa je tako ranije danas predsednik Hajduka Lukša Jakobušić, zatražio objašnjenje od Marića i njegove komisije.

U međuvremenu, oglasila se u navijačka grupa "torcida".

"Skandalozan ste koktel neznanja, podlosti i kriminala na svim nivoima. Vi ste gnojni čir hrvatskog fudbala koji zaudara, ma koliko god se, sa medijskim poslušnicima, trudili ušminkati svoje nakazno lice. Danas ste, po ko zna koji put, uprkos svim dokazima, pokušali izmanipulirati i prevariti javnost, ali svaki vam je pokušaj uzaludan jer nas vaše igrice jačaju i bude vojsku koja će stati u obranu Hajduka i njegovih interesa. Igra nije gotova, igra je tek počela", objavila je Torcida.

Uz objavu stoji slika transparenta sa odsečenom glavom Bruna Marića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve