Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.02.2024.

16:54

Lev: Ne interesuje me Bajern

Nekadašnji selektor nemačke fudbalske reprezentacije Joakim Lev izjavio da ne planira na kraju sezone da preuzme Bajern iz Minhena, prenosi Bild

Izvor: B92

Autor:B92

Lev: Ne interesuje me Bajern
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Lev (64) je bio selektor Nemačke od 2006. do 2021. godine. On je trenutno bez angažmana, a pojedini nemački mediji su objavili da bi Lev na kraju sezone mogao da preuzme Bajern.

Trener Bajerna Tomas Tuhel napustiće na kraju sezone klub iz Minhena.

"Verovatno postoje razlozi zašto neću da budem trener Bajerna", rekao je Lev i nastavio.

"Bajern verovatno nije zainteresovan za mene kao trenera, a ni ja nemam interes za Bajern. Ja sam dovoljno dugo bio selektor Nemačke. Ne dolazi u obzir u ovom trenutku da postanem trener u nekom nemačkom klubu. 17 godina sam putovao kroz ovu zemlju, bio na svim stadionima... Nemačka ima dobre klubove, ali oni ne predstavljaju dovoljnu motivaciju za mene", rekao je Lev.

On je 2014. godine sa selekcijom Nemačke osvojio Svetsko prvenstvo, koje je održano u Brazilu, dok je sa "pancerima" bio treći na Mundijalu u Južnoj Africi 2010.

"Nisam se povukao iz fudbala, ali ću na kraju sezone videti da li će biti nekih ponuda. Možda će neko da potraži kvalifikovanog trenera za selektora nacionalne reprezentacije. Videću šta će mi biti na raspolaganju",
istakao je Lev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve