Nova vest
Fudbal

Subota, 24.02.2024.

15:55

Đorđević: Teško je vaditi se protiv Partizana

Trener Radnika Dušan Đorđević izjavio je nakon poraza svog tima od Partizana u Surdulici (1:2) da nema zamerki na igru i borbu svog tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Đorđević: Teško je vaditi se protiv Partizana
Foto: Starsport/Srdjan Stevanoviæ

Surduličani su pretrpeli i treći poraz u nastavku sezone.

Samo 11 bodova sakupili su u čitavom toku sezone igrači Radnika.

Protiv Partizana, ipak, igrali su daleko bolje ngo što to njihova pozicija na tabeli pokazuje.

"Ja sam još u najavi meča rekao da mi kao tim sa psolednje pozicije ne smemo pretiti Partianu niti pričati o utakmci sa njima kao prilici za pobedu, ali sam rekao i sebi i igračima da moramo da pružimo žestok otpor svim ekipama jačim od nas", rekao je trener Radnika Dušan Đorđević odmah nakon utakmice.

O samom meču je rekao.

"Danas je bilo baš tako, ravnopravno u nekim momentima. Primili smo gol iz prekida, i drugi nako naše individualne greške.Uspeli smod a se vratimo iz penala i da zapretimo Partizanu pred kraj. Nemam neku veliku zamerku na naš tim, jednostavno naša snaga je takva da je bilo teško izvaditi se na utakmicama koje smo imali u protekla tri kola kao što su Čukarički, TSC i Partizan"

Đorđević veruje da partija protiv Partizana, uprkos porazu, može biti podstrek za njegov tim u nastavku sezone.

"Svakako da mogu, to je moj cilj i bio - ako već ne osvojimo bodove da ekipa makar shvati da može da igra superligaški fudbal. U nastavku nas tako čeka baš grčevita borba za opstanak".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu