Nova vest
Fudbal

Petak, 23.02.2024.

18:00

Pavkov ima pravo da igra protiv Zvezde – Petrić odlučuje

Napadač Čukaričkog Milan Pavkov biće u kombinaciji za meč sa Crvenom zvezdom koja se igra u subotu od 16 sati na našem najvećem stadionu.

Izvor: B92

Autor:B92

Pavkov ima pravo da igra protiv Zvezde – Petrić odlučuje
Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Postavilo se pitanje njegove registracije za klub do meča na Marakani jer je nedostajao dokument, zvanični sertifikat, iz njegovog bivšeg kluba.

Neophodni papir je stigao u toku dana tako da će Pavkov biti dodatna napadačka opcija za trenera "brđana" Gordana Petrića.

Utakmicu za šampionom Čukarički čeka u dobrom raspoloženju - posle tri vezane pobede u Superligi (dve u prolećnom delu sezone).

Takođe i Zvezda je perfektno otvorila ovaj deo sezone, sa dve pobede, i uhvatila zalet za sve što je očekuje u naredne dve nedelje - dueli sa Čukaričkim, TSC-om i Partizanom.

Izvesno je, u prvom narednom izazovu najveća pretnja Zvezdi mogao bi biti njen nekadašnji napadač i miljenik navijača.

"Pavkov je došao pre nekoliko dana, trenirao je sa ekipom na pripremama u Dubaiju, ali je odigrao tek jednu ili dve prijateljske utakmice. Uverio sam se da je došao spreman, bez viška kilograma, nije se opustio", rekao je Petrić o formi Pavkova i tada otkolnio dileme oko toga da li je fizički spreman za najveće napore.

Sada je otklonjena i poslednja prepreka da nastupi za novi klub, ona administrativne prirode.

Podsetimo, Čukarički je u prvom delu sezone savladao Zvezdu 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu