Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.02.2024.

16:35

Vazura: Severina nema osnova za raskid, biće kažnjen

Partizanovi navijači ponovo su dočekali negativno iznenađenje ovog popodneva, jer je Holanđanin Ksander Severina bez ikakve najave napustio Beograd.

Izvor: B92

Autor:B92

Vazura: Severina nema osnova za raskid, biće kažnjen
Foto: Starsport/Srðan Stevanoviæ

On je zbog neisplaćenih zarada odlučio da pokupi sve svoje stvari, napusti stan u kome je boravio, te odleti u domovinu.

Pretpostavljalo se da je sporan neisplaćeni novac na ime bonusa za potpis ugovora, što je potom potvrdio i generalni direktor Partizana, Miloš Vazura.

On je u izjavi za "Informer", pak, istakao da Severina nema nijedan osnov da traži raskid ugovora sa crno-belima.

"Severina je juče bio na treningu i ono što želim da naglasim je da mu se ne duguje nijedna plata. Danas se nije pojavio na treningu, čekamo da vidimo u čemu je problem. Čuli smo se sa njegovim menadžerom i nema osnova za raskid. Nadam se da će sve biti u redu. Jedino što mu se duguje je bonus u iznosu od 25.000 evra, ali ponavljam, to nije osnov za raskid ugovora. Ako se ne pojavi na treningu, biće kažnjen od strane kluba, kao što je bio slučaj sa Dijabateom", poručio je Vazura.

Podsetimo, ovo je čak četvrti slučaj u poslednje dve godine da igrači Partizana bez najave, praktično preko noći, napuštaju tim.

Prvo je to učinio Takuma Asano, zatim Nemanja Jović, a na kraju i Fuseni DIjabate.

Sa njima Partizan još uvek vodi sporove, ali se nijedan nije vraćao u Beograd nakon odlaska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve