Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.02.2024.

11:46

Srča, krv, razbijene glave fudbalera – huligani kamenovali autobus u Brazilu VIDEO

Šestorica fudbalera fortaleze završili su u bolnici zbog povreda koje su zadobili tokom napada na njihov autobus u povratku sa meča sa Sport Resifeom.

Izvor: B92

Autor:B92

Srča, krv, razbijene glave fudbalera – huligani kamenovali autobus u Brazilu VIDEO
Foto: Profimedia

Iza napada stoje huligani domaećg kluba koji su, ničim izazvani, kamenicama zasuli vozilo u kojem je bila ekspedicija gostujućeg tima.

Na snimcima koji su se pojavili nakon napada vidi se srča od stakla po unutrašnjosti autobusa, ali i krv po rukama i glavama pojedinih igrača.

Povređeni su fudbaleri Titi, Britez, Žoao Rikardo, Saša, Dudu i Eskobar i svi su prebačeni u najbčižu bolnicu gde im je ukazana pomoć i sanirane im povrede.

Direktor kluba Marselo Paz i predsednik Aleks Santijago sve vreme su bili uz povređene igrače, dok je ostatak tima prodžio do hotela u kojem je tim odseo u Resifeu.

Paz je nekoliko snimaka okačio na svoj instagram profil pa se mogu naslutiti razmere ovog vandalskog čina.

"Pogodili su nam igrače. Dudu krvari. Ovo je apsurno, ovo ne sme da se desi brazilskom fudbalu. Besni smo", napisao je direktor Fortaleze.

Fudbaler gostiju Jago objvio je fotografiju polupanog autobusa.

"Kukavice! Petorica igrača je završilo u bolnici", napisao je uz fotografiju.

Brzo nakon incidenta predsednik Sport Resifea Juri Romao je posetio povređene fudbalere gostiju u bolnici kako bi im se našao za sve što im je potrebno u vrlo neprijatnom trenutku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve