Nova vest
Fudbal

Subota, 02.12.2023.

19:40

Kako možete do karata za EURO?

Fudbalski savez Srbije je već uoči žreba za EURO obavestio navijače u vezi sa ulaznicama.

Izvor: MT

Autor: MT

Kako možete do karata za EURO?
Starsport

FSS neće vršiti prodaju karata, već će ona isključivo biti moguća na sajtu UEFA.

Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

3.Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14.00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice.

U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.

Više detalja oko same procedue FSS će objaviti uskoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve