Nova vest
Fudbal

Subota, 25.11.2023.

17:30

TSC "zaključao" Humsku – Partizan doživeo neviđenu bruku!

Fudbaleri TSC-a savladali su Partizan rezultatom 4:0 (3:0) u derbiju 16. kola Mozzartbet Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

TSC
Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Meč na stadionu u Humskoj privukao je najveći broj crno-belih navijača ove sezone, ali je nekoliko hiljada gledalaca videlo novu bruku tima Igora Duljaja, koji ovakvim izdanjem nije nikoga uverio da zaslužuje prvo mesto i borbu za titulu.

TSC, sa druge strane, u svakom elementu fudbalske igre pregazio je domaći tim, a trener Žarko Lazetić održao doktorsku disertaciju kolegi Duljaju i bivšem klubu.

Partizan je i dalje prvi na tabeli, sada sa tri boda više od Crvene zvezde, koja je ranije tokom dana savladala Vojvodinu u Novom Sadu sa 2:1.

TSC je i dalje na trećem mestu, ali sa 11 bodova manje od Partizana.

Već od prvog napada i minuta bilo je jasno da će TSC imati nameru da napadne Partizan, te smo u prva tri minuta imali dva kornera za goste.

Taj drugi je izveo sa leve strane Aleksandar Ćirković i poslao je loptu direktno u mrežu Aleksandra Jovanovića.

I naredni, izveden u 11. minutu, doneo je gol za TSC. Ovog puta lopta nije išla direktno u mrežu, već je strelac bio Nikola Stojić.

Na dva hladna tuša za Partizan, nadovezao se i bivši igrač crno-belih Milan Radin. Opet posle levog kornera, odbrana domaćih nije umela da reaguje, a omaleni vezista je doneo šokantnih 0:3.

Partizan gotovo da nije imao nijednu pravu šansu, a TSC je i u nastavku gazio nokautiranog protivnika.

Igrao se 50. minut kada je Jovanović istrčao i zaustavio Ifeta Đakovca, ali je odbitak u praznu mrežu sa oko 20 metara poslao Uroš Milovanović.

Bilo je to 0:4, koji su ostali na snazi do kraja, s tim da je u samoj završnici TSC dao još dva gola, ali su oba poništena Milošu Pantoviću.

Tako da Partizan može da bude srećan sa krajnja četiri primljena gola.

Sva dešavanja iz Humske pratili smo iz minuta u minut putem Live BLOG-a na B92.net:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

483 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu