Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.10.2023.

19:00

Srbija lakše diše; Zanimljiva izjava Tadića, Piksi: Priča je gotova

Fudbalska reprezentacija Srbije prišla je na korak do plasmana na EURO, nakon pobede nad Crnom Gorom u Beogradu (3:1).

Izvor: MT

Autor: MT

Srbija lakše diše; Zanimljiva izjava Tadića, Piksi: Priča je gotova
Starsport

"Orlovima" će biti dovoljan bod iz meča sa Bugarskom u Leskovcu 19. novembra za plasman na kontinentalnu smotru.

Pred samu utakmicu viđene su velike gužve, a na samom stadionu oko 25.000 gledalaca, koji su mogli da vide majstoriju Aleksandra Mitrovića već u devetom minutu.

Crnogorci su do izjednačenja stigli u 36. minutu preko Stevana Jovetića, da bi, ipak, Mitrović i kapiten Dušan Tadić obezbedili pobedu "orlova" u finišu susreta.

Sve je to iznerviralo gostujuće navijače, koji su u sektoru između južne i zapadne tribine počeli da lome stolice.

Iznenađujuć rezultat došao je iz Litvanije, gde je Mađarska odigrala samo 2:2 sa domaćinom, tako da će severne komšije morati da sačekaju na overu "vize".

Dušan Tadić je kazao da mu je bilo krivo "što se odlučivalo protiv braće", dok je selektor Dragan Stojković istakao da se oseća miris Evropskog prvenstva. Popularnog Piksija su iznervirali zvižduci koje je publika uputila njegovim igračima.

Aleksandar Mitrović je objasnio kako "rešeta" protivničke mreže, Stevan Jovetić mu je odao priznanje, selektor Crne Gore Miodrag Radulović kazao da je presudio individualni kvalitet "orlova", dok je Adam Marušić istakao da je dao maksimum u svom rodnom gradu.

Tok dešavanja sa stadiona "Rajko Mitić" mogli ste da pratite UŽIVO u LIVEBLOGU B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

532 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu