Nova vest
Fudbal

Petak, 09.06.2023.

16:14

Ben: Bahar je napravio veliku grešku

Bivši fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben iznenađen je odlukom novog trenera Baraka Bahara da skloni sa gola Milana Borjana.

Izvor: B92

Autor:B92

Ben: Bahar je napravio veliku grešku
Pedja Milosavljevic/Starsport

Ben je prošle godine prešao u APOEL, ali je sa Zvezdom ove sezone odigrao 11 utakmica što je bilo dovoljno da mu pripadne šesta titula sa crveno-belima.

"Nisam mogao da verujem kada sam čuo, jako sam iznenađen. Ne poznajem mentalitet novog trenera, ali ovo nije normalno za mene. Borjan je legenda kluba, ne možete tako sa legendom da postupite. Mislim da je to velika greška, ali sam uveren da će Boki imati snagu da pokaže novom treneru da pravi greške", rekao je El Fardu Ben za "Žurnal".

Ben je još jednom napomenuo kako mu je bio težak odlazak iz Zvezde.

"Veoma teško mi je bilo da odem iz Zvezde. Osvojio sam mnogo titula, stekao dosta prijateljstava, moji dečaci su uživali u Srbiji, a kćerka mi je rođena u Beogradu. To je najbolji deo moje karijere, ali i odlasci su deo života. Svi znaju da je Zvezda u mom srcu", rekao je El Fardu Ben.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu